Τελευταία νέα

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕΑΚ στο Διήμερο Forum Περιφέρειας Κρήτης, Αυτοτελούς Γραφείου Ισότητας για την προώθηση της ισότητας, της συμπερίληψης και της ενδυνάμωσης γυναικών και κοριτσιών.

Έπειτα από πρόσκληση της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Ισότητας της Περιφέρειας Κρήτης, Κυρίας Γωγώς Μηλάκη, ο Πρόεδρος της ΠΑΕΑΚ Αν. Καθηγητής κ. Μιχαήλ Στρουμπάκης, συνοδευόμενος από τον Επίκ. Καθηγητή ΠΑΕΑΚ κ. Ιωάννη Λίλη, μετέβη στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, προκειμένου να παρακολουθήσει τις εργασίες του Forum, το οποίο συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης και το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου. Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης και την Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Ισότητας κ. Γωγώ Μηλάκη για την τιμητική πρόσκληση.

001

Με την Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Ισότητας της Περιφέρειας Κρήτης, Κυρία Γωγώ Μηλάκη.

 

002

Με την Πρόεδρο του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΕΛΜΕΠΑ Κυρία Μαρία Παπαδακάκη.

 

003

Αφίσα του Forum

Σύμφωνα με το άρθρο 164, παρ.1 του ν.4823/2021: Πτυχιούχοι των Προγραμμάτων Σπουδών Εκκλησιαστικής Μουσικής και Ψαλτικής των Α.Ε.Α., μπορούν να κατατάσσονται στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας αποκλειστικά με κατατακτήριες εξετάσεις που διενεργούνται με επιμέλεια του τμήματος υποδοχής.