Τελευταία νέα

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγενίου και άλλων Αρχιερέων, πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιουλίου ε.ε. η επίδοση του πτυχίου στους νέους αποφοίτους της Πατριαρχικής Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης. Στην κατάμεστη αίθουσα τελετών της Ακαδημίας ήταν παρόντες οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίος, Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κνωσού κ. Μεθόδιος, ο Μ. Πρωτοσύγκελλος τους Οικουμενικού μας Πατριαρχείου κ. Θεόδωρος (Καθηγητής στην ΠΑΕΑΚ), ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων κ. Αθανάσιος, όπως επίσης ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας κ. Πρόδρομος. Στην ευφρόσυνη χαρά των αποφοίτων συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος τους Συνδέσμου Κληρικών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Χανιωτάκης και τα μέλη αυτού, Καθηγητές της ΠΑΕΑΚ, φοιτητές, γονείς, συγγενείς και φίλοι τους.

Περισσότερα...

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΗ ΠΤΥΧΙΩΝ

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Κ.Κ. ΕΥΓΕΝΙΟΥ

 

Με τη δέουσα λαμπρότητα και σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2022 ο Αγιασμός για την έναρξη του νέου Ακαδημαϊκού έτους στην Πατριαρχική Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης, όπως επίσης η επίδοση του Πτυχίου στους αποφοίτους των Προγραμμάτων Σπουδών ΠΙΣ & ΠΕΜΨ, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγενίου.

Περισσότερα...

Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για το ακαδ. έτος 2019-2020 καθώς και η ορκωμοσία των πτυχιούχων της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης.

Περισσότερα...

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 πραγματοποιήθηκε ορκωμοσία των πτυχιούχων της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης.

Περισσότερα...

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε ορκωμοσία των πτυχιούχων της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης.

Περισσότερα...

Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για το ακαδ. έτος 2018-2019 καθώς και η ορκωμοσία των πτυχιούχων της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης.

Περισσότερα...

Την Πέμπτη 05 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των πτυχιούχων της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης.

Περισσότερα...

Την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των πτυχιούχων της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης.

Περισσότερα...

Τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για το ακαδ. έτος 2017-2018 καθώς και η ορκωμοσία των πτυχιούχων της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης.

Περισσότερα...

Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των πτυχιούχων της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης.

Περισσότερα...