Τελευταία νέα

Πρωτοετείς φοιτητές-τριες:

Παρακαλούνται οι πρωτοετείς φοιτητές-τριες και των δύο Προγραμμάτων Σπουδών της Π.Α.Ε.Α.Κ. (Π.Ι.Σ. και Π.Ε.Μ.Ψ.), οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους (ηλεκτρονική και αποστολή δικαιολογητικών, δήλωση μαθημάτων μέσω ταχυδρομείου) ή πρόκειται να την ολοκληρώσουν (αποστολή δικαιολογητικών, δήλωση μαθημάτων μέσω ταχυδρομείου) με καταληκτήρια ημερομηνία υποβολής την Τετάρτη 07.10.2020, να επικοινωνήσουν με email (έως Κυριακή 04.10.2020) με τους κ.κ. Καθηγητές (δείτε ένδειξη "Α" στο Ωρολόγιο Πρόγραμμα Μαθημάτων (click), email Καθηγητών (click)), προκειμένου να λάβουν οδηγίες για την έναρξη και παρακολούθηση των διαδικτυακών μαθημάτων τους, η οποία είναι υποχρεωτική.

Όσον αφορά στα μαθήματα του Πρώτου Έτους του Αν. Καθηγητή κ. Δουνδουλάκη Εμμ., του ΠΙΣ (Εκκλησιαστική Γραμματολογία Ι) και του ΠΕΜΨ (Υμνολογία), παρακαλούνται όσοι εκ των πρωτοετών φοιτητών –τριών τα έχουν δηλώσει και προτίθενται να τα παρακολουθήσουν, να στείλουν μέχρι την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 μήνυμα στον καθηγητή (doundoulakis emm) από το προσωπικό τους e-mail, προκειμένου να λάβουν τις σχετικές οδηγίες για τα διαδικτυακά μαθήματα. Παρακαλούνται οι φοιτητές να σημειώνουν στο μήνυμά τους, εκτός από το ονοματεπώνυμό τους και το Πρόγραμμα (ΠΙΣ ή ΠΕΜΨ), στο οποίο πέρασαν και έχουν πραγματοποιήσει την εγγραφή τους.

Λοιποί φοιτητές-τριες:

Για τα μαθήματα ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ (Ε΄ εξ. υποχρεωτικό) και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (Ζ΄ εξ. επιλογής) του κ. Σημαντήρη, παρακαλούνται όσοι τα έχουν δηλώσει και σκοπεύουν να τα παρακολουθήσουν να στείλουν άμεσα από το προσωπικό τους email μήνυμα στον καθηγητή (simge), ώστε να λάβουν τις σχετικές οδηγίες.

Ως προς τα λοιπά μαθήματα (εξαμήνων: Γ΄& Ζ΄) του κ. Δουνδουλάκη, για τους φοιτητές –τριες και των δύο Προγραμμάτων Σπουδών, εφόσον δεν λάβουν κάποια ενημέρωση μέχρι την Κυριακή 4/10, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον καθηγητή, από το προσωπικό τους e-mail, προκειμένου να λάβουν τις σχετικές οδηγίες.